Takk for alle nominasjonene

Da har vi stengt for nominasjoner til Superheltinne i sosiale medier 2010. Tusen takk til alle som har nominert sine superheltinner.  Responsen har vært fabelaktig!

Vi kommer etter planen tilbake på mandag med selve avstemningen.

I mellomtiden synes jeg dere skal bruke lenkelisten eller tråden med nominerte så langt (listen blir ikke helt oppdatert før i kveld) til å lese alle de flotte nominerte superheltinnene.

Hold dere varme i vinterkulden, fortsett å sende gode vibber til superheltinner og andre, og tenk på hvem dere synes bør være Superheltinne 2010 – det blir en stemme å dele ut hver!

Del posten:

Kommentarer (4)

Trackback URL | Kommentarer RSS Feed

 1. Beathe Due says:

  Neeei, for sent ute! Kjempebra initiativ, og jeg ville gjerne nominere Nina Nordbø og Bente Karlsnes som inspirerende, drivende flinke, berikende superheltinner!

 2. Liv says:

  Jeg håper inderlig at Sigrun Tømmerås VINNER!!!! Nettopp fordi hun gjør en så innmari viktig “jobb” via bloggen sin ved å sette et betimelig fokus på psykiske lidelser, behandling av sådanne, og i tillegg gjør det lettere for andre å være åpne om overgrep fra noe så tabu som våre foreldre!

  ME-blogger, mote-, politikk- og samfunns-, og humorblogger og andre er selvsagt veldig viktige de også, men psykiske lidelser er i dag innmari tabu og stigmatisert i samfunnet generelt! Mange kvier seg for å bli stemplet med slik diagnose. DER mener jeg Sigrun gjør en innmari viktig jobb med avtabuisering, informasjon, ikke minst med sitt kritiske blikk på makten, behandlere, psykiatere og psykologer, og MYE, MYE MER.

  Og hvem har ikke en psyke???

  Har lært så innmari MYE av Sigruns blogg opp gjennom årene. Hun er en en ekte SUPERHELTINNE!

  Håper Sigrun VINNER!!!!

Kommenter
Om du vil ha bilde til kommentaren din må du skaffe deg en Gravatar.