Nominerte superheltinner i sosiale medier 2009

Juryen er overveldet over responsen og hoppende glade for alle de positive vibbene som har kommet i nomineringstråden. Alle de nominerte er Digitale superheltinner, hver på sitt vis. Alle bidrar til å gjøre sosiale medier til et ekstremt interessant sted å være. Alle oppfyller kåringens kriterier. Disse Superheltinnene bidrar til å gjøre sosiale medier til det de er. De skaper sosiale medier mer enn å bruke dem. Det er noe av nøkkelen til sosiale medier – å være med på å skape. Ved å dele, ved å knytte forbindelser og ved interaksjon.

Alle de nominerte Superheltinnene fortjener en diger blomsterbukett:
.
iStock_000008657052XSmallSosiale medier handler først og fremst om å være sosial (derav navnet); det handler om kommunikasjon.I sosiale medier er veien lik målet. Det har disse kandidatene forstått, likt og ønsket å være en del av. Takk til dere alle!

Det er linket til blogg der jeg finner den enkelt. Alternativt linkes det til Twitter. Er det ingen link er dette en kandidat jeg ikke har klart å finne.

Om noen oppdager en lenke som ikke fungerer eller er feil – så si fra. Det samme gjelder om du oppdager noen som er nominert men som har falt ut av listen.

65 lesere har nominert sine Superheltinner og 75 Superheltinner er nominert.

De nominerte – i alfabetisk rekkefølge:

Dette er en eminent oversikt over kvinner som bidrar i sosiale medier, den bør bokmerkes! De av kandidatene som er på twitter finnes på listen Superheltinner.  Selve nominasjonen finnes i denne tråden i Iskwews Hjørne på www.

Juryen vil nå trekke seg tilbake og kommer før dere vet ordet av det tilbake med en noe kortere liste og en poll i ny tråd.

superheltinne paa webben

Del posten:

Kommenter
Om du vil ha bilde til kommentaren din må du skaffe deg en Gravatar.